Camping Natuurlijk Limburg

Welkom in de prachtige Voerstreek!

Camping Natuurlijk Limburg is een rustige camping gelegen in de heuvelachtige bossen van de Voerstreek, grenzend aan het Zuid-Limburgse Mergelland. Doordat de Voerstreek haar oude kenmerkende landschapswaarden behouden heeft, is ook het habitat voor veel soorten juist intact gebleven. Dit maakt de Voerstreek tot een uniek gebied.

Het hele jaar kunt u bij ons terecht voor kamperen of het huren van een stacaravan / chalet, trekkershut, lodge of een appartement. Ook als jaargast bent u bij ons het hele jaar van harte welkom. Tevens beschikt de camping over een sfeervolle feestzaal die voor eenieder te huur is voor bijvoorbeeld communie-, bruiloft of bedrijfsfeest. Nog eens de echte donkere nachten met sterren meemaken en wakker worden van fluitende vogels. Heerlijk genieten van rust, prachtig uitzicht en bourgondisch limburg! Kijk onderstaand filmpje voor een sfeerimpressie:

Vanaf juni 2010 hebben we deze camping overgenomen, die voorheen een begrip was voor de Voerstreek en Zuid-Limburg onder de naam "Camping Haciënda". Vanaf toen zijn we hard aan de slag gegaan met renoveren en opruimen. In 2012 is het volledige sanitair vernieuwd en zijn we zelf in ieder geval zeer trots op het resultaat. Als gezin doen wij er alles aan om u op een prettige manier te ontvangen en u zo thuis te laten voelen dat u graag weer terug komt!

Met zijn prachtige natuur en glooiende landschap is deze camping de ideale uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers die van uitdaging houden, mountainbikers en motorrijders. Die prachtige natuur is voor ons belangrijk. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit houden we rekening met onze omgeving zodat de prachtige natuur ook voor de generaties na ons behouden blijft.

Wees welkom bij ons en laat u verrassen door de authentieke Limburgse gastvrijheid. Ons parkboekje kunt u ook digitaal inzien via www.parkboekje.nl. De code van ons park is 9928N

Wij zullen er verder alles aan doen om uw verblijf in een van onze appartementen, stacaravans, chalets of op de camping zo aangenaam mogelijk te maken. Voor ons is het belangrijk dat u zich thuis voelt bij ons op de camping.